Sokan nem szeretik a hidegtálat megrendelni, ha valamilyen alkalomra szükség van rá. Ugyanis saját maguk veszik kézbe a dolgokat és elkészítik a finom ételt. Mivel a töltött hús receptek sokasága érhető el a neten, így ha betartja a leírtakat, akkor bizonyára tökéletes lesz a végeredmény.
A sajttal, gombával töltött karaj hatalmas népszerűségnek örvend. Elkészítésével kapcsolatban fontos tudni néhány dolgot. A gomba szárát vágja mindenképp le, ezután nagyobb kockára aprítsa fel. Olajban pirítsa le azt, sózza meg, és a folyamat végén adja hozzá a már zúzott fokhagymát is.
Ha megvan, tegye félre hűlni, a lereszelt sajtot csak azután keverje hozzá. A szeletelt karajba a sajtos-gombás tölteléket töltse bele. A serpenyőben a hús oldalait elő kell sütni, ha ez megtörtént, akkor 180 fokos sütőben 10-15 percig süsse. A töltött hús receptek nagyszerű lehetőséget kínálnak mindazoknak, akik nem gyakorlottak a sütés-főzés világában. Ha elkészít egy ilyen remek fogást, biztosan örömet fog okozni vele.