A főzdét, ahol a finom nedű készül, Vértes Tibor és Szabó László alapította 2001-ben. Az első Agárdi pálinka nem sokkal később, vagyis 2002-ben került forgalomba. Azóta hatalmas népszerűségre tett szert világszerte.
Kézzel válogatott gyümölcsöket használnak fel az előállításakor, így ügyelve a prémium minőségére. Minden évben kizárólag annyit palackoznak, amennyit a gyümölcsfák tudnak biztosítani, szóval limitált számban érhető el. Sorszámmal kerül fel a polcokra, különböző ízekben.
Az Agárdi pálinka a piacra kerülése óta nem kevesebb, mint 300 hazai, illetve nemzetközi díjat zsebelt be. A főzde üzemeltetői 2006-ban egy látogatóközpontot építettek, ami a mai napig szeretettel várja a lelkes fogyasztókat, illetve érdeklődőket.
A szokásos kajszibarack, cigánymeggy és bodza mellett, a különleges Irsai Olivér szőlőből készült Agárdi pálinka is fellelhető az italkereskedések termékpalettáján. Ha valamelyik változathoz kedvet kapott, akkor ne habozzon tovább, hanem néhány kattintással rendelje meg az interneten keresztül!