Minél minőségibb az adott gyümölcs, annál jobb pálinkát készíthetünk. Zamatokban gazdag végeredményt kortyolgathatunk akkor is, hogyha a Panyolai Pálinka valamelyik fajtáját választjuk. A szokásos ízek mellett, bőven akadnak olyanok, amiket eddig még nem volt szerencsénk megkóstolni.
Viszont itt minden további nélkül kipróbálhatjuk, hogy milyen a birsalmából vagy málnából készült Panyolai Pálinka. A hatalmas múlttal rendelkező főzde garantáltan minőségi italokat enged ki a kezei közé.
Minden csepp Panyolai Pálinkában érezhető az odaadás és a minőségi alapanyagok, amelyekkel készült. Valódi hungarikumnak számít, amire joggal lehetünk büszkék.
Ez tipikusan az a bizonyos ital, amit sohasem lehet megunni. Mert, amíg a legtöbb italnak egy fő összetevőből készül, addig a Panyolai Pálinka gyakorlatilag bármilyen gyümölcsből készülhet. Ennek főként csupán az a feltétele, hogy az alapanyagnak kifogástalannak kell lennie. Ha mindez megvan, akkor a többéves szakértelemnek köszönhetően, rendkívül finom italt ízlelhetünk meg.